Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Restoranitest: 2015. aastal tegid ilma uustulnukad
Ei mäleta ühtegi varasemat aega, kui korraga oleks lisandunud nii palju hea taseme ja kindla kontseptsiooniga restorane kui 2015. aastal.
Tai Bohi sisekujundus jätkab Manna la Roosast tuttavat üle võlli eklektikat, baarmenid segavad kokku erilisi kokteile ja menüü esindab ühekorraga Taid, Hiinat ja Jaapanit.
Umbrohi polegi veel restoranidesse jõudnud, kuigi toidukultuuri piire kombatakse jõudsalt. Kas Tartu uue restorani Umb Roht nimi on vaid trendikas sõnamäng või jõuab umbrohi ka taldrikule-klaasi, seda saab näha alles kevadel, kui rohi taas tärkab.
Gourmet Söökla kõlab kui toiduarmastaja unelm – gurmee tõotab naudinguid, söökla hoiab hinnad vaos. Bistroo-tüüpi söögikohad on nooblid restoranid juba ammu tahaplaanile jätnud. Kas nüüd jõuab kätte sööklate ajastu?
Äripäeva raadio sisuturundussaade süveneb taksondusmaailma kiiretesse arengutesse. Saatejuht Tõnu Einasto vestleb kolme ala eksperdiga: Forus Takso tegevjuhi Tiit Isopi, Enefiti laadimistaristu ja partnersuhete juhi Robert Kutsari ning pikaajalise autoajakirjaniku Raivo Murdega.